COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Actualitat - REGLAMENT SOBRE L'ÚS DEL DOMINI PÚBLIC RADIOELÈCTRIC

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Actualitat

REGLAMENT SOBRE L'ÚS DEL DOMINI PÚBLIC RADIOELÈCTRIC

Notícies

Real Decret 123/2017 de 24 febrer

Aquest Reglament facilitarà el desplegament de xarxes de comunicació mòbils 5G i la instal·lació de dispositius per al "Internet de les coses".

Al seu torn, permetrà usar les freqüències de manera més eficient. Els operadors podran posar en comú els drets d'ús de freqüències per oferir nous serveis i millorar la qualitat i cobertura de les xarxes.

L'espectre radioelèctric de freqüències és un recurs natural utilitzat per a la prestació de serveis de telecomunicacions, tals com la radiodifusió sonora i la televisió, els serveis mòbils (telefonia mòbil, serveis de seguretat o transport), serveis per satèl-lit (televisió per satèl-lit, GPS) i també per a la recerca espacial, la defensa nacional i serveis d'emergències, a més d'un elevat nombre d'aplicacions industrials i domèstiques tals com els telemandos i nombrosos sistemes sense fils (telèfons portàtils, WiFi, etcètera).

Aquest nou marc regulador possibilitarà als operadors de telecomunicacions realitzar un ús més flexible i eficient de les radiofreqüències. Per mitjà de la mutualización, és a dir, la possibilitat de posar en comú els seus drets d'ús del domini públic radioelèctric, els operadors podran oferir nous serveis, millorar la cobertura i donar majors prestacions de velocitat i qualitat a les seves xarxes.

Noves oportunitats per a la innovació

Així mateix, les noves possibilitats que ofereix aquesta norma permetran crear noves oportunitats per a la innovació en l'àmbit de la banda ampla en mobilitat i també per als sectors orientats als serveis com l'atenció sanitària, l'ensenyament, les Administracions Públiques o l'accessibilitat.

Aquest Reglament és un de les normes més importants per al desenvolupament la Llei General de Telecomunicacions de 2014. La norma introdueix importants mesures per a eliminació de càrregues administratives, que facilitaran, entre unes altres, la instal-lació de dispositius per a l'internet de les coses i les futures xarxes de comunicacions mòbils de 5G.

Se simplifiquen i escurcen els procediments per obtenir autoritzacions d'ús de les freqüències, gràcies a la tipificació de projectes tipus i l'ús de declaracions responsables, assegurant sempre les funcions de control i inspecció que garanteixin que els serveis funcionin lliures d'interferències i el compliment estricte dels nivells d'exposició radioelèctrica tolerable perquè no constitueixin un perill per a la salut.

Amb el desenvolupament d'aquest nou Reglament, Espanya fa un pas important per complir els objectius de l'Agenda Digital per a Europa i facilitar, en 2020, a tots els ciutadans l'accés de banda ampla amb velocitats mínimes de 30 Mbps.

Font: www.moncloa.gob.es

Accés al Reial decret publicat al següent enllaç.

 

 

Neteja

Ressalta les paraules desconegudes

Utilitza les formes valencianes

 

Tradueix mentre s'escriu

? Copia el text

 

? Premeu Ctrl + Intro per a traduir des del teclat

 

El Traductor de Softcatalà és un traductor automàtic entre el català i les següents llengües: castellà, anglès, portuguès, francès, occità (aranès) i aragonès, basat en el projecte de programari lliure Apertium.

Des de Softcatalà mantenim i millorem els diversos parells de llengües afegint paraules i regles noves. Si voleu col-laborar en el desenvolupament del Traductor, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

 

 

Ajudeu-nos a millorar

?
Heu trobat un error? Aviseu-nos si veieu cap problema.

 

Teniu algun dubte?

?
Al fòrum resolem totes les qüestions.

 

Baixeu l'aplicació per al vostre telèfon

? App per a Android ? App per a iPhone

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El traductor de Softcatalà funciona gràcies a

 

 

logo d'Apertium

logo universitat d'Alacant

logo prompsit

logo Transducens

logo LSI Universitat d'Alacant

 

 

 

 

 

 

 


 

 


Softcatalà © 1998-2017


El contingut està disponible sota la llicència Atribució - CompartirIgual 4.0 si no s'indica el contrari.

 

Contacte

 

Avís legal

 

Codi de conducta

 

Publicitat

 

 

Seguiu-nos

?


?


?


?


?


?


 

 

El lloc web de Softcatalà funciona gràcies a

 

entre altre programari lliure.

 

 

Hostatjat a:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sistema Windows
Sistema Linux
Sistema OS X
Sistema Android
Sistema IOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra

Comparteix-nos:  

novembre 2017

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910
 • 23
  nov
  CRITERIS DE CÀLCUL I OPTIMITZACIÓ D'INSTAL·LACIONS D'A.C.S. AMB SISTEMES SEMI-INSTANTANIS DE CONDENSACIÓ

  Després d'un breu resum obre els criteris de disseny que han de complir els fabricants de calderes des de l'entrada al Setembre del 2015 de les Directives ErP i ELD i una introducció teòrica de com resoldre una instal·lació d'A.C.S., es presentaran aquestes tecnologies comparat una instal·lació resolta amb sistemes de producció convencional i amb sistemes semi-instantani d'ACV. A més a més dels estalvis energètics associats a aquestes tecnologies, es presentaran les avantatges addicionals d'instal·lació i les possibilitats de integració d'aquestes tecnologies amb sistemes d'energia solar tèrmica d'auto buidatge mostrant casos reals d'èxit.

 • 26
  nov
  VISITA AL CASTELL D'HOSTALRIC I DINAR A UN RESTAURANT DEL POBLE

  SORTIDA A HOSTALRIC: VISITA GUIADA AL CASTELL - FORTALESA + ANTIC NUCLI MEDIEVAL I DINAR AL RESTAURANT 4 VENTS.

 • 30
  nov
  CURS REACCIÓ AL FOC

  Proporcionar a l'alumne els coneixements avançats sobre reacció al foc per identificar les exigències recollides en la legislació actual i per poder decidir per si mateix el seu nivell compliment. A més, l'alumne coneixerà la informació continguda en els diferents tipus d'informes i la importància d'acudir a ells. Finalment, l'alumne disposarà d'uns coneixements que li permetran conèixer el camp d'aplicació d'una classificació i els assajos adequats per a una aplicació concreta.

Més esdeveniments

Cercador


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST