COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Campanyes actuals MUPITI

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Campanyes actuals MUPITI

ASSEGURANÇA D'ESTALVI BAMBÚ

La rendibilitat del dipòsit a un any es desplomarà fins al 0,2% el 2015

Que ningú pensi que la rendibilitat del dipòsit pot pujar. Ara, amb sort, el més conservador pot aspirar aconseguir un 0,8% amb aquest producte (és el que ofereix la mitjana ponderada de les deu entitats amb major quota de mercat en dipòsits a Espanya). Lluny de l'1,5% que oferien fa un any.

No obstant això, per als experts, aquesta diferència té els dies comptats. Tant, que esperen que el 2015 la rendibilitat del dipòsit a Espanya caigui fins al 0,2%.

"Cap a la meitat del proper any la rendibilitat del dipòsit espanyol s'aproparà a la de l'alemany, és a dir, al 0,15-0,20%", explica Encarnación Ramos, sènior sales de Deutsche Asset Wealth Management.

"Hi haurà una convergència cap al que ja estem veient en altres països europeus", afegeix. Algunes de les entitats més representatives a França, Alemanya, Holanda, Itàlia o Bèlgica ofereixen imposicions a un any amb una rendibilitat mitjana del 0,21%.

Això és el que veurem a Espanya a curt termini. "L'estalviador conservador ha de conscienciar-se que la propera vegada que vagi al seu banc a renovar un dipòsit, l'interès serà del 0,2% o fins i tot del 0%", explica Víctor Alvargonzález, director d'inversions de Tressis.

 

Quina és l'opció més rendible?

Doncs desprès d'aquest panorama, et recomanem que aprofitis la magnífica rendibilitat de la pòlissa d'assegurança Bambú.
L'Assegurança d'estalvi BAMBÚ té les característiques equiparables a un dipòsit o imposició a termini fix.

 

Per mes informació podeu dirigir-vos a la Gestora Territorial a Catalunya
Maribel Montenegro: 695 314 297 maribel.montenegro@mupiti.com

MUPITI ACCIDENTS

Campanya MUPITI Accidents

 

MUPITI POSA A LA VOSTRA DISPOSICIÓ ASSESSORAMENT GRATUÏT EN ELS VOSTRES PLANES DE PENSIONS ACTUALS


La rendibilitat obtinguda per Mupiti en els últims 10 anys ha estat de 4,33 %. Per aquest motiu Mupiti ofereix, fins al 30 d'abril, estudis gratuïts i sense compromís del teu pla de pensions actual, on podràs veure el comportament del mateix.

Envia el teu últim rebut a maribel.montenegro@mupiti.com o truca al telèfon 695 314 297 i t'assessorarem!!!


 

cerca avançada: Campanyes actuals MUPITI


No hi ha registres amb els criteris de cerca seleccionats

Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST