COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Formació PIMEC - ACCIÓ10

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Formació PIMEC - ACCIÓ10

SESSIONS 360º MODELS DE NEGOCI. Formació directiva i estratègies per millorar i fer créixer la teva empresa.

 

Sessions d'un matí (9:30-14:30h), amb un màxim de 30 empreses, sessions molt pràctiques, on un consultor expert de PIMEC explica les principals tendències de l'entorn, com afecten a l'empresa catalana, presenta els nous reptes i noves oportunitats que s'esdevenen, i a continuació, es presenten les 6 eines d'estratègia i comencen a treballar les empreses, primer individual i desprès en grup sobre el seu cas o la seva empresa. Finalment ho posen en comú i ho debateixen.

 

Té un enfoc dinàmic i interactiu que busca donar respostes pràctiques i adaptables a la realitat de l'empresa, proporcionant la metodologia i eines necessàries per millorar les relacions amb els clients, consolidar els recursos i activitats clau e les empreses, treballar sobre noves propostes de valor diferenciades, etc.

 

Un altre dels objectius d'aquestes sessions també és fomentar el networking entre les empreses assistents.


Aquestes sessions van dirigides a propietaris d'empreses, gerents i directors generals o directors d'àrea vinculats amb l'estratègia de l'empresa, amb un mínim de 3 treballadors, excepte consultors, assessors i emprenedors. També queden exclosos comerços i turisme.

 

cerca avançada:


No hi ha registres amb els criteris de cerca seleccionats

Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST