COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Pòlissa Responsabilitat Civil Professional Col·lectiva CETIG

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Pòlissa Responsabilitat Civil Professional Col·lectiva CETIG

El CETIG disposa d'una pòlissa col-lectiva de Responsabilitat Civil Professional a la que esteu adherits tots/es els/les col-legiats/des en la modalitat bàsica.

 

La cobertura bàsica és un servei gratuït del que disposeu tots els membres col-legiats del CETIG en actiu (no jubilats ni assegurats inactius) i no acollits a la quota gratuïta per residència a l'estranger.

 

Les condicions d'aquesta pòlissa han millorat amb el canvi de companyia efectuat aquest 2014: el límit d'indemnització és de 30.000 € (l'anterior era de 20.000€), amb franquícia de 300 € en cas de sinistre (l'anterior era de 500€).

 

Voluntàriament podeu adherir-vos a l'ampliació de pòlissa, contractant un excés de cobertura de:

- 570.000 € , disposant així d'un límit de 600.000€

- 3.470.000€, disposant així d'un límit de 3.500.000€

En ambdós casos es deroga la franquícia de 300€.

 

La pòlissa és amb la companyia ZURICH (l'anterior era CASER) i cobreix les tasques dels ETI en diferents àmbits de l'exercici professional, condicionant la cobertura de determinats treballs al visat o control col-legial, d'acord amb la normativa col-legial de visat/RVD. Per més informació sobre preus, cobertures, i condicions de pòlissa, veieu l'apartat de condicions particulars.

 

Tant en la cobertura bàsica com amb l'ampliada, els treballs que requereixen visat obligatori segons RD 1000/2010 i aquells que segons norma col-legial precisen Visat voluntari o Registre de Verificació Documental queden exclosos si no s'han Visat o Registrat al CETIG.

cerca avançada: R.C.P. col·lectiva CETIG


Total registres: 7

Pàgina 1 de 1

  • R.C.P. col·lectiva CETIG
    • Condicions particulars RCP
    • Declaració de sinistre
    • Formulari adhesió a pòlissa
    • Formulari baixa pòlissa

Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST