COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Benvinguda Degà

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Benvinguda Degà

En nom de la Junta de Govern i en el meu propi us dono la benvinguda al web del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona.

Us animo que feu ús d'aquesta eina que hem optimitzat amb la finalitat d'apropar el Col·legi a tots els col·legiats/ades, una potent eina de serveis per a la professió a la qual tots i cadascun de nosaltres podem accedir de manera fàcil i àgil per estar informats dels serveis que ofereix el CETIG.

Un dels eixos de la Junta de Govern és treballar amb esforç, compromís i innovació, la trajectòria del web ens està portant al "Col·legi virtual", per facilitar la tasca professional del col·lectiu i a poc a poc va sent una realitat.

Com a tècnics, cal que emprem les millors tecnologies que estan al nostre abast. Vàrem començar pel visat electrònic del qual cada vegada més col-legiats en fan ús i ara és el torn d'una nova eina, el web.

El camí està marcat. Ara cal reafirmar-lo i potenciar-lo, actualitzant constantment el web i els seus serveis, que esperem que us siguin d'utilitat.

Jordi Fabrellas
Degà

Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST