COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Actualitat - LA GARANTIA OBLIGATÒRIA DELS PRODUCTES AUGMENTARÀ A TRES ANYS

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

 • Estàs a:
 • LA GARANTIA OBLIGATÒRIA DELS PRODUCTES AUGMENTARÀ A TRES ANYS

Actualitat

LA GARANTIA OBLIGATÒRIA DELS PRODUCTES AUGMENTARÀ A TRES ANYS

Notícies

A partir de l'1 de gener de 2022, la garantia per venda de béns nous a consumidors s'amplia de dos a tres anys.

L'1 de gener de 2022, entrarà en vigor la transposició de dues directives de la Unió Europea que afecten el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris.

- Es modifica el termini en el qual es manifesta la manca de conformitat que ha d'assumir el venedor, així com el període en que es presumeix que qualsevol falta de conformitat que es manifesti ja existia en el moment del lliurament, llevat que el venedor demostri el contrari o que aquesta presumpció sigui incompatible amb la naturalesa dels béns o amb l'índole de la falta de conformitat.

- S'estableix un termini de tres anys perquè es pugui manifestar la manca de conformitat i de dos anys per a la presumpció que tota falta de conformitat que es manifesti, existia en el moment del lliurament del bé.

+ informació

Font: FOEG

Comparteix-nos:  

setembre 2021

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910
 • 27
  set
  WEBINARS I CURSOS GRATUÏTS

  Facilitar accions formatives gratuïtes. Accediu a CONSULTAR PROGRAMA i trobareu tota l'oferta formativa

 • 29
  set
  MILLORA QUALITAT DE L'AIRE

  és conèixer a fons la normativa i la tecnologia que existeix avui dia per millorar la qualitat de l'aire. En el moment en el qual ens trobem actualment amb la crisi sanitària deguda al SARS-CoV-2 és de gran importància conèixer quines són les tecnologies a aplicar per tal de poder millorar la qualitat de l'aire en els recintes de treball amb el compliment de la normativa actual així com de les recomanacions publicades per l'IDAE i ASHRAE. El curs s'estructura en l'anàlisi de la normativa i després aprofundir en la part de càlcul, disseny i execució d'instal·lacions. L'objectiu és que els alumnes acabin el curs coneixent tots aquells aspectes clau que cal tenir en compte a l'hora de calcular i instal·lar sistemes de desinfecció, filtració i ventilació amb recuperació de calor, en noves instal·lacions o ja existents, complint el marc normatiu actual.

Més esdeveniments

Cercador


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST