COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Actualitat - ELS ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS ESTEM REPRESNETATS A LA COMISSIÓ TERRITORIAL D'URBANISME DE GIRONA

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

  • Estàs a:
  • ELS ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS ESTEM REPRESNETATS A LA COMISSIÓ TERRITORIAL D'URBANISME DE GIRONA

Actualitat

ELS ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS ESTEM REPRESNETATS A LA COMISSIÓ TERRITORIAL D'URBANISME DE GIRONA

Notícies

El nostre Degà, Sr. Jordi Fabrellas Payret, és el vocal que ens representarà com a titular, i la senyora Anna Arnau Planas de Farnes, en serà la suplent.

Les funcions de la Comissió són:

- Emetre informes en el procediment d'avaluació ambiental
- Resoldre expedients de planejament:

a) L'aprovació definitiva dels plans d'ordenació urbanística municipal i els programes d'actuació urbanística municipal l'aprovació definitiva dels quals no correspongui al conseller o consellera de Territori i Sostenibilitat.
b) L'aprovació definitiva dels plans de millora urbana i els plans parcials urbanístics en el cas que els ens locals no tinguin atribuïda o no hagin d'exercir aquesta competència, d'acord amb el que estableix aquesta Llei.
c) Els plans especials urbanístics de desenvolupament, llevat dels que correspon d'aprovar als ajuntaments de conformitat amb l'article 81 del Text refós de la Llei d'urbanisme.
d) L'aprovació definitiva dels plans i els programes urbanístics plurimunicipals l'aprovació definitiva dels quals no correspongui al conseller o consellera de Territori i Sostenibilitat.
e) L'aprovació definitiva dels plans parcials urbanístics de delimitació que no correspongui aprovar al conseller o consellera de Territori i Sostenibilitat.

- Autoritzacions d'obres en sòl no urbanitzable
- Informar estudis de detall
- Informes sobre l'autorització d'usos i obres provisionals

Més informació

  • document pdf
    Resolució del conseller de Territori i Sostenibilitat, de data 19 de juny de 2020

Comparteix-nos:  

juliol 2020

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Més esdeveniments

Cercador


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST