COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Actualitat - SERVEIS TEST ANTÍGENS

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Actualitat

SERVEIS TEST ANTÍGENS

Notícies

Testos d’antígens Covid-19 de forma gratuïta per a la realització de cribratges

Informar-vos que, gràcies a un acord de col-laboració subscrit entre el Departament de Salut i Foment del Treball, la FOEG pot oferir a totes les empreses associades, de forma directa o indirecta (a través d'un gremi), testos d'antígens Covid-19 de forma gratuïta per a la realització de cribratges en els centres de treball, polígons i zones de concentració d'activitat laboral, d'acord amb les prescripcions que estableix el 'Protocol per a la realització de cribratges mitjançant test d'antígens a empreses, polígons i zones de concentració d'activitat laboral'.

Les condicions a complir són:

1. Les mostres han de ser preses per professionals sanitaris acreditats, és a dir, professionals de la infermeria o de la medicina.
2. Els resultats dels testos d'antígens (positius, negatius i nuls) han de ser comunicats al Departament de Salut.
3. Si hi ha un test que dona POSITIU, l'empresa està obligada a fer un PCR al treballador i el cost del PCR serà a càrrec de l'empresa.

Per tal de facilitar la realització dels cribratges i el compliment de les condicions necessàries per dur-los a terme, la FOEG i PLG han arribat a un acord per oferir el servei de realització d'aquests testos:
- Es realitzaran testos d'antígens a Prevenció Laboral Gremi (PLG), Carrer Figuerola número 15 de Girona, per un cost de 7,5 €/u (exempt d'IVA). *Aquest cost correspon únicament a la realització de la prova i tràmits de la comunicació, ja que el test està subvencionat per la Generalitat.
- Cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic: prl@foeg.cat
- A partir de 10 testos d'antígens es podria realitzar al domicili de l'empresa segons pressupost individualitzat. Sol-licitar pressupost a: prl@foeg.cat

Font: PLG - FOEG

Comparteix-nos:  

setembre 2021

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910
 • 27
  set
  WEBINARS I CURSOS GRATUÏTS

  Facilitar accions formatives gratuïtes. Accediu a CONSULTAR PROGRAMA i trobareu tota l'oferta formativa

 • 29
  set
  MILLORA QUALITAT DE L'AIRE

  és conèixer a fons la normativa i la tecnologia que existeix avui dia per millorar la qualitat de l'aire. En el moment en el qual ens trobem actualment amb la crisi sanitària deguda al SARS-CoV-2 és de gran importància conèixer quines són les tecnologies a aplicar per tal de poder millorar la qualitat de l'aire en els recintes de treball amb el compliment de la normativa actual així com de les recomanacions publicades per l'IDAE i ASHRAE. El curs s'estructura en l'anàlisi de la normativa i després aprofundir en la part de càlcul, disseny i execució d'instal·lacions. L'objectiu és que els alumnes acabin el curs coneixent tots aquells aspectes clau que cal tenir en compte a l'hora de calcular i instal·lar sistemes de desinfecció, filtració i ventilació amb recuperació de calor, en noves instal·lacions o ja existents, complint el marc normatiu actual.

Més esdeveniments

Cercador


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST