COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Actualitat - DIPLOMA D'ESPECIALITZACIÓ EN EL SECTOR IMMOBILIARI -11a EDICIÓ

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

  • Estàs a:
  • DIPLOMA D'ESPECIALITZACIÓ EN EL SECTOR IMMOBILIARI -11a EDICIÓ

Actualitat

DIPLOMA D'ESPECIALITZACIÓ EN EL SECTOR IMMOBILIARI -11a EDICIÓ

Notícies

Fins a un 10% de descompte pels col·legiats.

Curs homologat per la Generalitat de Catalunya, formació reconeguda per accedir al Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya. El Diploma d’Especialització en El Sector Immobiliari 11a edició, s’iniciarà el proper 7 d’octubre de 2021 i les formacions complementàries que són el Màster en Estudis Immobiliaris 7a edició, Postgrau de Valoracions 7a edició i Postgrau Professional Immobiliària 1a edició també. Pel fet de ser col•legiats d'EnginyersGi disposeu d'un 5% de descompte tant en el curs com en qualsevol de les formacions complementàries. A aquest descompte s'hi afegeix un 5% addicional per les matrícules pagades abans del dia 1 d'octubre, per la qual cosa podeu gaudir d'un total del 10% de descompte. Més informació: http://www.cursapi-aicatudg.com/

Comparteix-nos:  

juliol 2021

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Més esdeveniments

Cercador


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST