COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Actualitat - "LA FUNDACIÓN TÉCNICA INDUSTRIAL" ORGANITZA EL "PREMIO FUNDACIÓN TÉCNICA INDUSTRIAL A LA INNOVACIÓN TECNOLÓGICA EMPRESARIAL Y SOSTENIBILIDAD"

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

 • Estàs a:
 • "LA FUNDACIÓN TÉCNICA INDUSTRIAL" ORGANITZA EL "PREMIO FUNDACIÓN TÉCNICA INDUSTRIAL A LA INNOVACIÓN TECNOLÓGICA EMPRESARIAL Y SOSTENIBILIDAD"

Actualitat

"LA FUNDACIÓN TÉCNICA INDUSTRIAL" ORGANITZA EL "PREMIO FUNDACIÓN TÉCNICA INDUSTRIAL A LA INNOVACIÓN TECNOLÓGICA EMPRESARIAL Y SOSTENIBILIDAD"

Notícies


"La Fundación Técnica Industrial" presenta el nou "Premio a la Innovación Tecnológica Empresarial y Sostenibilidad", dirigit a projectes desenvolupats i aplicats a Espanya per les grans, petites i mitjanes empreses.

Poden participar totes aquelles empreses que presentin els seus assoliments en el camps de la innovació tecnològica industrial sostenible, simplement presentant una memòria explicativa de la innovació tecnològica, seguint els criteris expressats en les Bases d'aquest, així com els Annexos I i II completats amb les dades sol·licitades. Les bases, les quals adjuntem en aquesta Circular, reflecteixen els criteris d'avaluació que es tindran en compte a l'hora de decidir, per part del Jurat Qualificador, quines empreses resultaran premiades per la seva labor

El termini màxim de presentació de la documentació serà des del present 13 de juliol fins a les 24 hores del 30 de novembre, tots dos d'aquest any 2021, estant programada la reunió del Jurat Qualificador per al mes de desembre d'enguany.

Tant les bases del Premi com els Annexos adjunts, estaran també disponibles en la web de Fundació en el següent apartat:

http://fundaciontindustrial.es/premios-y-becas

Més informació

 • document pdf
  Annex 1- Fitxa inscripcció
 • document pdf
  Annex 2- Informació bàsica tractament de dades
 • document pdf
  Bases premi

Comparteix-nos:  

setembre 2021

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910
 • 27
  set
  WEBINARS I CURSOS GRATUÏTS

  Facilitar accions formatives gratuïtes. Accediu a CONSULTAR PROGRAMA i trobareu tota l'oferta formativa

 • 29
  set
  MILLORA QUALITAT DE L'AIRE

  és conèixer a fons la normativa i la tecnologia que existeix avui dia per millorar la qualitat de l'aire. En el moment en el qual ens trobem actualment amb la crisi sanitària deguda al SARS-CoV-2 és de gran importància conèixer quines són les tecnologies a aplicar per tal de poder millorar la qualitat de l'aire en els recintes de treball amb el compliment de la normativa actual així com de les recomanacions publicades per l'IDAE i ASHRAE. El curs s'estructura en l'anàlisi de la normativa i després aprofundir en la part de càlcul, disseny i execució d'instal·lacions. L'objectiu és que els alumnes acabin el curs coneixent tots aquells aspectes clau que cal tenir en compte a l'hora de calcular i instal·lar sistemes de desinfecció, filtració i ventilació amb recuperació de calor, en noves instal·lacions o ja existents, complint el marc normatiu actual.

Més esdeveniments

Cercador


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST