COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Actualitat - AMPLIACIÓ DEL TERMINI PER CONTESTAR L'ENQUESTA: "DESARROLLO SOSTENIBLE E INFORMACIÓN SOBRE SOSTENIBILIDAD EN LA PYME EN ESPAÑA"

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

 • Estàs a:
 • AMPLIACIÓ DEL TERMINI PER CONTESTAR L'ENQUESTA: "DESARROLLO SOSTENIBLE E INFORMACIÓN SOBRE SOSTENIBILIDAD EN LA PYME EN ESPAÑA"

Actualitat

AMPLIACIÓ DEL TERMINI PER CONTESTAR L'ENQUESTA: "DESARROLLO SOSTENIBLE E INFORMACIÓN SOBRE SOSTENIBILIDAD EN LA PYME EN ESPAÑA"

Notícies

Estudi impulsat pel Consejo General de la Ingeniería Técnica Industrial de España (COGITI).

Estimat company/a:

El Consejo General de la Ingeniería Técnica Industrial de España i els Col·legis Oficials de Graduats i Enginyers Tècnics Industrials, en col·laboració amb el Consejo General de Economistas de España, hem impulsat l’estudi “Desarrollo Sostenible e Información sobre Sostenibilidad en la Pyme en España”. Amb aquest objectiu, estem realitzant una enquesta a una mostra àmplia d’empreses per Sector d’activitat i per Mida.

Volem proposar-li que vostè i/o la seva empresa o firma/despatx, i/o empreses amb les quals vostè treballa participin, ja que la seva col·laboració és fonamental per l’èxit i la valoració d’aquest estudi. El qüestionari no costa més de 5 minuts de respondre i les seves dades seran tractades sota condició de total anonimat i de forma agregada. Agrairíem la seva col·laboració i li proporcionaríem un document digital amb les principals conclusions extretes de l’estudi.

L’objectiu principal d’aquest treball és analitzar la informació i les pràctiques de desenvolupament sostenible realitzades per les Pyme a Espanya. Conèixer les motivacions i barreres a l’hora de dur a terme estratègies de desenvolupament sostenible i analitzar la relació entre desenvolupament sostenible i rendiment de l’organització. Per tant, aquest informe pretén ser útil per les empreses, professionals i diferents agents econòmics i socials, facilitant informació per a la presa de decisions principalment a l’àmbit estratègic.

Tanmateix, aquesta informació serà una eina valuosa per a la planificació d’estratègies a seguir, tant per la gestió de la seva empresa, com per l’establiment de polítiques públiques per contribuir a dirigir de forma convenient els seus programes d’actuació, així com per donar visibilitat i fer valer el compromís del nostre Consell General, Col·legi i professió.

Per respondre aquesta enquesta, faci clic al següent enllaç.

Podeu contestar fins al divendres 21 de maig inclòs.

Si desitja que els seus clients hi puguin participar, si us plau reenviï aquest enllaç.

Moltes gràcies per la seva participació.

 

Comparteix-nos:  

maig 2021

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
 • 10
  maig
  WEBINARS I CURSOS GRATUÏTS

  Facilitar accions formatives gratuïtes. Accediu a CONSULTAR PROGRAMA i trobareu tota l'oferta formativa

 • 18
  maig
  ABASTAMENT I XARXES GENERALS D'AIGUA CONTRA INCENDIS

  L'aigua, dolça o salada, és un element bàsic per a la protecció contra incendis. El seu emmagatzematge, energització, transport i aplicació requereix tenir uns coneixements d'hidràulica per a ser aplicats al disseny de les instal·lacions que la utilitzen. Els reglaments existents a nivell espanyol i europeu marquen les directrius sota les quals executar les instal·lacions definides al seu torn en les normes corresponents. El curs que es proposa permetrà conèixer els sistemes de protecció contra incendis que utilitzen l'aigua indicant quins reglaments i normes són aplicables i com dissenyar les instal·lacions perquè s'ajustin als requeriments establerts. Finalment alguns exemples permetran introduir-nos en el món de l'enginyeria de la protecció contra incendis referida als proveïments i xarxes generals contra incendis.

 • 26
  maig
  SELECCIÓ, ÚS I MANTENIMENT DE BOMBES CENTRÍFUGUES

  és facilitar els coneixements tècnics, tant teòrics com a pràctics, dels projectes i del manteniment de les instal·lacions, tot això amb l'aportació de l'experiència i de les bones pràctiques per a la selecció, instal·lació i manteniment de Bombes Centrífugues.Gairebé a totes les instal·lacions industrials, i també a la gran majoria d'instal·lacions dels edificis de qualsevol ús, trobarem bombes centrífugues, aquest procés és crític per al funcionament de l'activitat productiva o del servei corresponent, i a més una adequada selecció i manteniment és clau per a l'estalvi d'energia, ja que el seu consum representa una mitjana del 20% del total d'energia elèctrica consumida, per això és tan important conèixer com realitzar la seva selecció i el seu manteniment.

Més esdeveniments

Cercador


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST