COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Actualitat - NOU CANAL PER A LES CONSULTES TÈCNIQUES DE PREVENCIÓ D'INCENDIS

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

  • Estàs a:
  • NOU CANAL PER A LES CONSULTES TÈCNIQUES DE PREVENCIÓ D'INCENDIS

Actualitat

NOU CANAL PER A LES CONSULTES TÈCNIQUES DE PREVENCIÓ D'INCENDIS

Notícies

El Departament d'Interior centralitza les consultes relacionades amb els expedients de prevenció d'incendis en els establiments, activitats, infraestructures i edificis segons la llei 3/2010 a través d'un nou tràmit web.

S'ha habilitat un formulari a la pàgina web del Departament d'Interior, amb el que se centralitza les consultes relacionades amb els expedients de prevenció d'incendis en els establiments, activitats, infraestructures i edificis segons la llei 3/2010.

A través del formulari podeu:

  • Fer les consultes tècniques relatives a l'aplicació de la normativa tècnica en els projectes de seguretat en cas d'incendi.
  • Sol·licitar una visita amb el personal tècnic,
  • Consultar l'estat dels expedients.

La Sub-Direcció General Tècnica del Servei de Prevenció indica que es deixarà de respondre telefònicament les consultes relacionades amb els expedients de Prevenció d'incendis en els Establiments, activitats, infraestructures i edificis, pel que el formulari serà el canal de comunicació amb el Servei.

A partir d'ara doncs, quan vulgueu consultar l'estat d'un expedient, sol·licitar una visita amb personal tècnic del Servei de Prevenció o bé fer una consulta per una activitat concreta, caldrà emprar el formulari de la web (interior.gencat.cat/consultaprevencio), on:

  • Us haureu d'identificar, aportant les dades de contacte que es sol·liciten.
  • Caldrà indicar el municipi on està l'activitat o establiment objecte de la consulta.
  • Caldrà també especificar la tipologia de l'activitat o establiment objecte de la consulta.

Posteriorment, el tècnic del Servei de Prevenció responsable de resoldre la consulta es posarà en contacte amb el tècnic a fi de resoldre el tràmit de consulta.

IMPORTANT: El canal per realitzar les consultes genèriques en matèria de prevenció d'incendis a través del Col·legi es manté, pel que si teniu una consulta genèrica, podeu adreçar-nos-la com fins ara.

Comparteix-nos:  

maig 2020

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Més esdeveniments

Cercador


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST