COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Actualitat - ENGINYERSGI SIGNA UN CONVENI AMB BASSOLS ENERGIA

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Actualitat

ENGINYERSGI SIGNA UN CONVENI AMB BASSOLS ENERGIA

Notícies

Els col·legiats rebran assessorament energètic gratuït per optimitzar el seu consum elèctric

El Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona ha signat un conveni de col·laboració amb l'empresa gironina Bassols Energia. A través d'aquest acord, els col·legiats rebran assessorament energètic gratuït i es beneficiaran de millores en la gestió de l'energia elèctrica, tant per a les seves empreses com per als seus domicilis particulars.

D'aquesta manera, Bassols Energia oferirà als col·legiats i a les col·legiades descomptes preferencials i assessorament energètic gratuït amb informes personalitzats per analitzar el seu consum elèctric i optimitzar-lo amb la proposta energètica que millor s'adapti a les seves necessitats. A més de l'acord, els col·legiats i les col·legiades que contractin un subministrament elèctric amb Bassols Energia disposaran d'una Oficina Virtual on podran consultar en tot moment les dades del seu consum elèctric, a més de poder fer tràmits contractuals i rebran periòdicament informes anuals gratuïts d'optimització personalitzats per als seus consums elèctrics.

Des del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona el seu degà Jordi Fabrellas ha destacat que "una de les fites del col·legi és la col·laboració amb empreses i entitats del territori gironí" i ha afegit que "aquest conveni permetrà assessorar i cercar solucions energètiques conjuntament amb una empresa propera amb afinitats amb l'enginyeria gironina".

Per la seva banda des de Bassols Energia, el seu president Tomàs Feliu ha destacat que "l'acord i la bona relació amb els enginyers graduats i enginyers tècnics industrials gironins ens permetrà oferir les nostres solucions integrals i personalitzades als enginyers gironins". Tomàs Feliu ha afegit que "Bassols Energia estem compromesos amb l'entorn i apostem per l'energia 100% verda i treballem per facilitar la transició energètica".

Bassols Energia comercialitza energia 100% verda tant per a particulars com per a negocis, petits i mitjanes empreses i grans indústries.

Per a subministraments de fins a 15 kW de potència contractada,rebreu un descompte exclusiu del 12% a la factura de la llum* per a tots aquells col·legiats i col·legiades que tinguin un subministrament elèctric amb Bassols Energia. Podreu utilitzar el codi promocional fins a 6 vegades i l'heu de demanar al col·legi.

Podran acollir-se als descomptes aquells col·legiats i col·legiades que contractin, a través de la pàgina web de Bassols Energia un subministrament elèctric amb les tarifes Llar Estalvi, Llar 24 hores, Llar Solar Bàsic, Llar Solar Plus, Llar Mobilitat, Negoci Estalvi, Negoci 24 hores, Negoci Solar Bàsic , Negoci Solar Plus i Negoci Mobilitat.

I com podeu accedir-hi?

- Entreu a www.bassolsenergia.com
- Si disposeu d'Oficina Virtual, accediu-hi i introduïu el vostre codi promocional que heu de demanar al col·legi.
- Si no disposeu d'Oficina Virtual, caldrà que us doneu d'alta. Per fer-ho, haureu de tenir a mà les vostres dades bancàries, una factura recent del subministrament elèctric i el vostre telèfon mòbil. Durant el procés de contractació, haureu d'introduir el vostre codi promocional, que haureu de demanar prèviament al col·legi.

* El descompte del 12% s'aplicarà durant 12 mesos en el preu del terme d'energia, que inclou el peatge d'energia i el cost d'energia previ a impostos, de les tarifes Llar 24 hores, Llar Estalvi, Llar Mobilitat, Llar Solar Bàsic, Llar Solar Plus, Negoci 24 hores, Negoci Estalvi, Negoci Mobilitat, Negoci Solar Bàsic, Negoci Solar Plus i Negoci Mobilitat des del moment de la contractació i fins al 31 de desembre de 2021.

 


Comparteix-nos:  

octubre 2021

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Més esdeveniments

Cercador


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST