COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Actualitat - RENOVACIÓ DEL CONVENI MONTEPIO GIRONA

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Actualitat

RENOVACIÓ DEL CONVENI MONTEPIO GIRONA

Notícies

Comuniquem que s'ha renovat l'acord que manté el nostre Col·legi amb Montepio Girona MPS, Mutualitat de Salut.

Mitjançant aquest acord, tots els nostres col·legiats/des i els seus familiars de primer grau, així com els treballadors/res de la nostra Entitat, es poden beneficiar d'un seguit de d'avantatges en la prestació dels diferents serveis que MONTEPIO GIRONA MPS ofereix.

1er. Descompte obre la tarifa oficial vigent en les obtencions i/o renovacions dels certificats mèdics psicotècnics necessaris pel permís de conduir o qualsevol altre llicència, segons el següent(*):

  • Centre de Girona Permís de conduir 53€ i la resta de permissos i llicències (**) 54,50€
  • Centre de Banyoles, Permís de conduir 46€ i la resta de permissos i llicències 48€

(*) Queden exempts d'aquest descompte: els menors de 25 anys, jubilats, aturats i famílies nombroses; que ja disposen de tarifes especials.

(**)Actualment, a mes del permís de conduir, es tramiten els següents permisos i llicències: llicència d'armes, habilitació per a personal de seguretat privada, títol de patró d'embarcació, carnet d'operador de grua mòbil/torre i llicència per a la tinença d'animals potencialment perillosos.

Per a gaudir d'aquest descompte caldrà accedir a la web del Centre de Revisions Mèdiques de Montepio Girona https://www.reconeixementsmontepiogirona.com/cat/ i introduir la data de caducitat del permís, (això permetrà rebre un avís per properes renovacions).

2on.-Tarifa especial de 45€ en les revisions esportives realitzades a les instal-lacions de Montepio Girona MPS, al carrer Juli Garreta, 14 de Girona. Inclou les revisions per activitats de busseig esportiu no professional.

3er.-Descomptes a les consultes d'especialistes del quadre mèdic de GIROMÈDIC, aplicant a la primera visita la mateixa tarifa de la segona i següents.

 

 

 

 

Comparteix-nos:  

gener 2020

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789
  • 30
    gen
    FUNCIONAMENT DE MERCAT ELÈCTRIC.Tarificació i aprofitament de la informació disponible en l'àmbit de l'auditoria energètica

    Es dotarà a l'alumne de coneixements sobre com funciona el mercat elèctric en detall, com es formen els preus de l'energia en els mercats majoristes i com es facturen en el mercat lliure minorista, tenint en compte les diferents tarifes d'accés existents i els altres components regulats. " Es repassarà la legislació vigent i sobre algunes de les principals empreses comercialitzadores amb una petita anàlisi sobre els contractes i les seves condicions generals i particulars. " Es reflexionarà sobre la vinculació entre projecte-potència a contractar-potència a sol·licitar. " S'analitzarà els tipus d'ofertes que es fan actualment (preu fix, pass-pool, pass throught, etc) i les possibles estratègies a seguir per part de les empreses. " Es repassaran les diferents eines públiques que hi ha disponibles per a la informació del mercat elèctric Espanyol. " S'analitzaran les diferents formes de poder extreure tota la informació disponible dels nous comptadors intel·ligents a través de les diferents plataformes. " Es dedicaran unes hores a analitzar les dades aportades per aquests comptadors pel seu àmbit de l'auditoria energètica. " S'analitzaran tràmits administratius associats a les diferents actuacions en matèria de contractació. " Es realitzaran casos pràctics on s'analitzaran les temàtiques indicades

Més esdeveniments

Cercador


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST