COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Actualitat - OEPM: FINESTRA ADDICIONAL AJUTS FONS COSME DE LA EUIPO

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Actualitat

OEPM: FINESTRA ADDICIONAL AJUTS FONS COSME DE LA EUIPO

Notícies

Ajuts fons COSME de la EUIPO

Informar-vos que e l'Oficina Europea de la Propietat Intel-lectual (EUIPO) acaba d'obrir una nova finestra per a sol-licitar ajudes en el marc del programaIdees Powered for Business SME Fund(Fons per a Pimes «Idees Powered for Business») que forma part del Pla d'Acció sobre PI de la Comissió Europea.

Ofereix bons de Propietat Industrial per a ajudar a les petites i mitjanes empreses (pimes) radicades a la Unió Europea a accedir i beneficiar-se dels seus drets depropietat intel-lectual.

El nou programa, obert a totes les empreses de la UE que compleixin la definició oficial de pime, ofereix suport financer mitjançant els reemborsaments següents:

1- 50% de l'import de les sol-licituds de marques, dibuixos i models nacionals, regionals o de la Unió Europea.
2- 75% de reemborsament pel servei de diagnòstic previ de la PI (IP Scan)

L'1 d'octubre s'obrirà la sisena finestra per a poder sol-licitar aquest tipus d'ajudes i romandrà oberta fins al 31 del mateix mes.

A més, des de la segona finestra, la sol-licitud debonificacions davant la EUIPO pot ser presentada per un representant i no sols per la pime com ocorria en la finestra 1, encara que la devolució només es farà a un número de compte que estigui a nom de la PIME.

Amb el propòsit d'ajudar a les empreses espanyoles també en aquest sentit, l'Oficina Espanyola de Patents i Marques, O.A. (OEPM) ha llançat recentment un nou Servei de
Diagnòstic de PI
perquè les pimes espanyoles que ho desitgin puguin sol-licitar la realització d'aquest, podent-se així mateix beneficiar de les ajudes que ofereix el programa Fons per a Pimes «Idees Powered for Business» esmentat anteriorment.

Per a això, serà necessari que primer sol-licitin l'ajuda davant la EUIPO per a, a continuació, sol-licitar el Servei de Diagnòstic davant la OEPM, a través d'un formulari que hauran d'emplenar i enviar al correu pyme@oepm.es.

Font FOEG

 

Comparteix-nos:  

octubre 2021

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Més esdeveniments

Cercador


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST