COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - CONCURS DE NADALES - 12è. CONCURS DE NADALES

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

CONCURS DE NADALES

12è. CONCURS DE NADALES

CONCURS DE NADALES

Us animem a que els vostres fills/es, néts/es, nebots/des participin al 12è. Concurs de Nadales d'ENGINYERS GI, a continuación, us adjuntem les bases del concurs:

Bases del concurs:

1. Podran participar en aquest concurs els fills, les filles, els néts, les nétes, els nebots i les nebodes dels col-legiats/des que tinguin entre 3 i 13 anys, repartits en tres categories:

A.- de 3 a 6 anys
B.- de 7 a 10 anys
C.- d'11 a 13 anys

2. El tema serà de lliure elecció, havent de recollir l'esperit nadalenc així com algun element destacat de la professió d'enginyer. La imatge ha de ser original i inèdita.

3. El format serà rectangular, mides A4.

4. Aquest any la realització de les nadales NO es farà a les nostres instal-lacions, només caldrà enviar-les en format PDF per correu electrònic a cetig@cetig.cat abans del pròxim dia 21 de desembre de 2020, indicant les següents dades A LA PART POSTERIOR DE LA NADAL: nom i cognoms del participant, edat, telèfon de contacte i número de col-legiat/da del pare, mare, tiet/ta.

5. Es pot realitzar en blanc i negre o en color, fent servir qualsevol tècnica gràfica manual (no informàtic): dibuix, pintura, retolació ...

6. Les obres premiades seran propietat del Col-legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona. Aquesta propietat inclou tots els drets inherents a la seva lliure reproducció i difusió en els mitjans publicitaris que es cregui convenient segons la Llei de la Propietat Intel-lectual.

7. El primer classificat de cada categoria rebrà un premi consistent en un lot de material de treballs manuals i hi haurà un obsequi per a tots els participants.

8.- Les imatges presentades poden ser exposades al Col-legi.

9. La presentació de l'obra (nadala) implica necessàriament l'acceptació d'aquestes bases.

10. El jurat estarà format pels membres de la comissió social i cultural.

Comissió Social i Cultural d'ENGINYERS GI

Comparteix-nos:  

Cercador


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST