COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Benvinguda Degà

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Benvinguda Degà

En nom de la Junta de Govern del Col·legi, i en el meu propi, us dono la benvinguda al web del Col-legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona.
Us animo que en feu ús, l'hem optimitzat amb la finalitat que sigui una potent eina professional per a tots els col·legiats i col·legiades i així com tota la societat en general, i a la que tots i cadascun de nosaltres hi accedim de manera senzilla i àgil per estar informats dels serveis, prestacions i actualitat que ens ofereix el Col·legi.

Un dels objectius prioritaris de la Junta de Govern, en aquesta era de la comunicació digital, és dotar al Col·legi de totes les eines innovadores necessàries per fer que la institució sigui capaç d'assolir l'excel·lència en les noves tecnologies del segle XXI.
Com a bons professionals que som, no hem dubtat mai que la formació constant ens és un instrument imprescindible, però ara a més a més, necessitem adaptar-nos al nou entorn de comunicació i tecnologia digital, que evoluciona ràpida i constantment; una eina com el web és essencial per assolir-ho i continuar exercint d'enginyers.

El web d'ENGINYERS GI, s'actualitza constantment amb noves prestacions, serveis, continguts, i resta obert als vostres suggeriments, per fer-la, com a objectiu primordial, una eina viva i al servei de tots nosaltres.

Jordi Fabrellas
Degà

Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST