COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Benvinguda Degà

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Benvinguda Degà

En nom de la Junta de Govern del Col-legi, i en el meu propi, us dono la benvinguda al web del Col-legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona.
Us animo que en feu ús, l'hem optimitzat amb la finalitat que sigui una potent eina professional per a tots els col·legiats i col·legiades i així com tota la societat en general, i a la que tots i cadascun de nosaltres hi accedim de manera senzilla i àgil per estar informats dels serveis, prestacions i actualitat que ens ofereix el Col·legi.

Un dels objectius prioritaris de la Junta de Govern, en aquesta era de la comunicació digital, és dotar al Col-legi de totes les eines innovadores necessàries per fer que la institució sigui capaç d'assolir l'excel-lència en les noves tecnologies del segle XXI.
Com a bons professionals que som, no hem dubtat mai que la formació constant ens és un instrument imprescindible, però ara a més a més, necessitem adaptar-nos al nou entorn de comunicació i tecnologia digital, que evoluciona ràpida i constantment; una eina com el web és essencial per assolir-ho i continuar exercint d'enginyers.

El web del CETIG, s'actualitza constantment amb noves prestacions, serveis, continguts, i resta obert als vostres suggeriments, per fer-la, com a objectiu primordial, una eina viva i al servei de tots nosaltres.

Jordi Fabrellas
Degà

Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST