COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Empreses Col·legiats

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Empreses Col·legiats

AEtech ofereix les millors solucions en: Instal-lacions Elèctriques en MT i BT./ Automatització i Control Industrial./ Sistemes M.E.S (Manufacturing Execution Systems).

 

Enginyeria Anna Frigola ofereix serveis d'instal-lacions elèctriques,
eficiència energètica. (indústries, locals concurrència pública, fotovoltaica, punt de recàrrega vehicles elèctrics, estudis de llum, etc)

 

Balder Tecnica ofereix serveis d'enginyeria i construcció d'edificis industrials "claus en mà" amb tracte directe i personalitzat per cada client.

 

BTF enginyers ofereix serveis d'enginyeria personalitzats i amb tracte directe amb cada client: activitats, seg. industrial, energies renov., PAUs.

 

Eguica 2006 és una empresa dedicada al món de l'enginyeria, confecció de projectes i direccions d'obra, i en assessorament, gestions i tràmits.

 

Jordi Fabrellas Payret Oficina tècnica d'enginyeria i arquitectura, amb més de 35 anys d'experiència, dedicada a la redacció de projectes i serveis tècnics i també realitzem serveis immobiliaris de venda i lloguer de promocions pròpies i d'assessorament immobiliari.
Jordi Fugarolas i Alsina Agent Exclusiu GRUP CATALANA OCCIDENT núm Registre C046838819735J t'ofereix assessorament integral i personalitzat per a tot tipus d'assegurances i productes financers. Assegurances Particulars i per a Empreses.

 

Girostaff: És una consultoria d'empreses pensada per oferir Serveis a PIMEs en: Gestió Estratègica / Enginyeria / Gestió Energètica i Transformació Digital.

 

http://itisa.net/

Itisa: enginyeria aplicada en instal-lacions de refrigeració industrial, climatització i energies renovables

 

Enginyeria MBM és una empresa especialitzada en:

Execució i seguiment de les mesures preventives
Auditories i implantació ISO 45001:2018
Formacions teòric pràctiques (carretons UNE 58451, plataformes elevadores UNE 58923)
Legalització d'equips de treball RD 1215/97 i RD 1644/2008
Peritatges d'accidents laborals.

 

Planas Ark Marca de Prefabricats Planas que dona resposta als tancaments d'edificis amb formigó prefabricat. GRC, Panel formigó arquitectònic

 

Proisotec Empresa fundada l'any 2000, especialitzada en la realització de projectes d'instal-lacions de l'edificació, llicències ambientals, gestió i direcció d'obra així com la realització de tot tipus de serveis energètics.

 

OTC_Engineering Consultoria/Enginyeria, ofereim serveis d'Innovació Tecnològica per Empreses. Especialistes en integració de noves tecnologies. Outsourcing Tecnologic

 

Proserdom Enginyeria & Domòtica Enginyeria de projectes i consultoria dedicada al disseny i programació d'instal·lacions domòtiques (Partner KNX nº5686) integrades amb energies renovables

 

Sedip ofereix serveis d'enginyeria i consultoria per a projectes d'ampliacions, millores i noves instal-lacions productives industrials de bens de consum.

 

Protec, empresa Instal-ladora / Mantenidora de Sistemes Electrònics de Seguretat / CTTV / i Detecció / Extinció de Foc, Homologada per la DGS amb el nº 996 i Registrada amb RECI 170023514.

 

SIDETEX empresa instal-ladora i mantenidora d'equips contra incendis. Està formada per un equip jove i amb experiència en el sector. Oferim també assessorament tècnic. Estem registrats al nou RASIC per fer qualsevol tipus d'instal-lació i manteniment contra incendis, amb el núm. B67202929.

 

http://suno.cat/es/

SIDETEX empresa instal-ladora i mantenidora d'equips contra incendis. Està formada per un equip jove i amb experiència en el sector. Oferim també assessorament tècnic. Estem registrats al nou RASIC per fer qualsevol tipus d'instal·lació i manteniment contra incendis, amb el núm. B67202929.

 

TALLER D'ENGINYERIA I SEGURETAT EN EL TREBALL S.L. Enginyeria Tècnica especialitzada en projectes, direccions d'obra i seguretat i salut en el treball, format per un equip polivalent d'enginyers especialitzats en projectes d'activitats, elèctrics, climatització, fred, industria química, construcció industrial, urbanització i enginyeria portuària.

 

VERDSOLAR. Enginyeria d'energies renovables especialitzada en energia solar fotovoltaica. Servei integral a la província de Girona: venda de material, servei tècnic, projectes, instal-lació i manteniment. Ofereix assessorament per professionals i empreses.

 

Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST