COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - PORTAL INGENIEROS FORMACION - formació gratuïta

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

PORTAL INGENIEROS FORMACION - formació gratuïta

El portal INGENIEROS FORMACIÓN presenta un programa formatiu que té un abast de 4.200 alumnes en la modalitat de teleformació que participaran en un total de 70 grups amb una distribució de 60 alumnes cada grup.

Objectius del programa:

Augmentar la competitivitat del col·lectiu d'Enginyers/es Tècnics Industrials i resta de treballadors/es del sector de les Empreses d'enginyeria i oficines d'estudis tècnics.

Dirigit a:

 

  • Treballadors per compte d'altri que exerceixin la seva labor en una empresa inclosa en el Conveni col-lectiu del sector d'empreses d'enginyeria i oficines d'estudis tècnics.
  • Treballadors per compte propi que estiguin donats d'alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) o que siguin mutualistes (MUPITI, etc.) independentment de l'activitat que exerceixin.
  • Aturats.

Condicions de participació:

Un mateix participant podrà realitzar com a màxim 3 accions formatives que no sumin més de 180 hores de formació.

Accediu a l'oferta formativa

 

Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST