COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - POLÍTICA DE PRIVACITAT

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Mitjançant aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement ni consentiment, i tampoc se cedeixen a tercers.

El Col·legi no utilitza galetes per recollir informació dels usuaris, ni registra les direccions IP d'accés. Únicament s'utilitzen galetes pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis que en ella existeixen).
El lloc web, del qual n'és titular el Col-legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona, conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat dels quals són alienes al Col·legi. En accedir a aquests llocs web, l'usuari podrà decidir si accepta les seves polítiques de privacitat i galetes. Amb caràcter general, si l'usuari navega per Internet, pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del navegador.
En compliment del previst per l'article 5 de la LOPD, s'informa que les dades de caràcter personal que es recullen directament de l'usuari mitjançant els diferents recursos disponibles en el lloc web seran tractats de forma confidencial i quedaran incorporats a fitxers dels quals el Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona, n'és la responsable, amb les finalitats que es detallen en el Registre General de Protecció de Dades, no essent utilitzades per a finalitats incompatibles amb aquestes. Les dades recollides podran ser cedides en els casos previstos, per a cada fitxer, en l'esmentat registre.

Els afectats poden exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel-lació i oposició dirigint-se al Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona, mitjançant un escrit dirigit al carrer Barcelona 33, 1r, 17002 Girona..

Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST