COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - ENGINYERSGI AL TEU COSTAT

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

ENGINYERSGI AL TEU COSTAT

A ENGINYERSGI proporcionem als nostres professionals unes mesures exclusives i de caràcter gratuït, les quals pretenem dotar-los dels millors serveis i eines competitives, perquè no sols aportin seguretat, qualitat i garantia en els seus treballs, sinó que a més es converteixin en els actors principals en la implantació i generació de la innovació tecnològica que requereix la societat.

Són molts els avantatges deLs quals pot gaudir un enginyer per estar col·legiat així com les empreses per les quals treballa.

Tria l'opció que més t'interessi i s'ajusti a les teves necessitats i tindràs accés a una àmplia oferta de productes que et serviran per a millorar la teva marca professional i personal.

 

NOVETATS LEGSILATIVES

 
 

FORMACIÓ online -

Descomptes per aturats i col·legiats amb ERTOs

 

ACREDITACIÓ DPC

L'acreditació DPC d'enginyers és un títol acreditatiu oficial, recolzat per la marca COGITI que transmet confiança i credibilitat a consumidors i empreses, i que aporta a aquell que ho ostenti, prestigi, visibilitat professional i el dret a gaudir de serveis exclusius.

L'acreditació DPC és, d'aquesta manera, un certificat OFICIAL emès pel COGITI que acredita el Desenvolupament Professional Continu d'una persona (experiència i formació al llarg de la vida professional), validant i certificant la competència professional de l'enginyer.

 
 

 
 
 

RECULL D'INFORMACIÓ CRISI SANITÀRIA

Espai pel col·legiat on es recull tota la informació que ens arriba al col·legi sobre la crisi sanitària.

Butlletins diaris de PIMEC, FOEG, informacions de la Generalitat, de la Intercol·legial i totes auelles que creim que són d'interès

 
 
 

Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST