COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Serveis

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Serveis

Des d'aquesta secció podrà accedir als diferents serveis que el Col·legi li ofereix:

 • Servei de visat
 • Borsa de treball (Conveni amb l'empresa Axxon)
 • Formació
 • Sol·licituds al torn de designacions
 • Lloguer d'aparells
 • Normativa / Normativa DL-Abstract
 • Correu electrònic, @cetig.cat
 • MUPITI
 • Torn d'adjudicació de feina i guia de professionals
 • Biblioteca UdG
 • Assegurança de Responsabilitat Civil Professional
 • Activitats socials

La majoria d'aquests serveis estan disponibles només per a usuaris registrats.

Si és col·legiat i per qualsevol motiu, encara no disposa del seu Usuari i Contrasenya per accedir als serveis privats que ofereix el Col·legi, contacti si us plau amb nosaltres al 972 20 74 44.

gener 2020

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789
 • 27
  gen
  ARDUINO PER SURSOS INDUSTRIALS

  és que l'alumne adquireixi un coneixement ampli de la plataforma Arduino i sigui capaç de realitzar projectes de diferents tipus amb qualsevol de les diferents plaques Arduino o compatibles. n aquest curs l'alumne també aprendrà els conceptes del maquinari lliure, microcontroladors, el món maker i DIY. Atès que les comunicacions, la connexió a Internet i els dispositius connectats és un altre aspecte important actualment i els conceptes de computació i comunicacions van units de la mà quan parlem de les TIC (Tecnologies de la Informació i de la Comunicació), tractarem també en aquest curs les comunicacions i la programació dels dispositius connectats. Aquest curs parteix des de zero, per la qual cosa no són necessaris uns coneixements previs, però sí que són recomanables coneixements bàsics de programació (especialment C ++), electricitat i electrònica. És recomanable un coneixement mitjà d'anglès ja que gran part de la documentació a Internet està en anglès. Arduino és una plataforma àmpliament usada i on sovint es pot veure com una "joguina", però en aquest curs aprendrem a programar i usar-la per implantar-la en qualsevol aplicació que necessitem tant per a un ús professional com personal / aficionat . El principal avantatge d'utilitzar una plataforma d'aquest tipus és el ràpid desplegament d'una nova aplicació i la facilitat de programació. L'objectiu principal d'aquest curs no és aprendre la programació d'Arduino en sí, sinó veure gran part del que és capaç Arduino i el que es pot fer per després perquè cadascú pugui aprofundir pel seu compte o en altres cursos. El curs ofereix una visió teòrica i pràctica de les tecnologies de codi obert, fonamentades en Arduino per la realització de casos d'ús pràctics per la Indústria. També planteja les oportunitats de l'aplicació de la metodologia i tecnologies Arduino i els requeriments per a la seva implantació. Es farà un recorregut per les tècniques més comunes per la recollida, de dades de diferents sensors. El curs tindrà una durada de 30 hores lectives, desglosades en 18 hores en format en línia i 12 hores en format presencial, que es realitzarà als diferents Col·legis de Catalunya en funció Col·legi de procedència dels inscrits. A l'apartat d'observacions trobareu les dates de realització de la part presencial, a cadascun dels Col·legis.

Més esdeveniments

Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST