COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - BTT I CURSES DE MUNTANYA

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

BTT I CURSES DE MUNTANYA

El proper 28 d'octubre de 2018 es celebrarà la CURSA VOLCANOLIMITS.

Inscripcions per la prova de 25 km. Interessats en altres proves podeu contactar a info@volcanolimits.com indicant que sou col·legiats.

La distància sprint són 25km amb una pujada de 700m i transcorre gairebé tot per pista ample.

La distància half 45km amb +1400m i la distància marathon 55km amb +1800m, les dues amb forts pendents i corriols tècnics,

Per la distància sprint (25km) els preus són els següents:

  • Dorsal 1 al 200: 19.5€
  • Dorsal 201 al 300: 29.5€
  • A partir del 301: 39.5€

Actualment, el preu és del dorsal 1 al 200, per aprofitar el descompte del col·lectiu hi ha una casella que posa: Participo com ENGINYERS GI , la qual s'ha de marcar i s'aplica un descompte de 3€ directe, un 18%. I es demanarà el número de col·legiat.

Les inscripcions es poden fer a la web de la cursa volcanolimits.com , a la web de l'empresa cronometradora cronoexagon.com. O directe a aquest enllaç:
https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/volcanolimits-2018.

Per informació general de la prova podeu contactar a info@volcanolimits.com, per problemes tècnics amb el servidor d'inscripcions a roger@cronoexagon.com.

 

MVV Girona (a peu o corrent)

A escollir entre la distància 10km o 21km

Funcionament igual a l'indicat a la cursa Volcanolimits.

Recordar que no és una prova circular, és a dir, l'inici i final no estan situats a la mateixa població. Podeu consultar tota la informació a la web de la prova.

Les inscripcions es poden fer a la web de la cursa maratonviasverdes.com , a la web de l'empresa de cronometratge cronoexagon.com. O directe a aquest enllaç:
https://sportmaniacs.com/services/inscription/mvv-girona-2019

Per informació general de la prova podeu contactar a info@maratonviasverdes.com, per problemes tècnics amb el servidor d'inscripcions a roger@cronoexagon.com


 

Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST