Accés gratuït a programes i normes UNE

Per ser col·legiat pots consultar normes UNE, EN i ISO i tens en aquest web una sèrie de programes informàtics a cost zero o a preus reduïts.

 

Aprofita la teva col·legiació i adquireix una sèrie de programes informàtics a cost zero o a preus reduïts, entre els quals hi ha la versió de 2019 de les aplicacions de CYPE. També pots consultar normes UNE, EN i ISO.

 

Ja saps que per ser col·legiat tens molts avantatges. En aquesta ocasió volem recordar-te els següents:

  • Normes UNE, EN i ISO: Visualitza de manera gratuïta qualsevol d'aquestes normes tècniques publicades. Per fer-ho t'has de registrar en aquest enllaç. (Demaneu al col·legi la data de col·legiació o consulteu-la, en aquest enllaç) Un cop registrat, i validada la teva sol·licitud, rebràs una correu de confirmació de l'activació del servei, i ja podràs accedir-hi directament.
  • Descomptes a programes informàtics: Tindràs la possibilitat d'adquirir software de disseny i càlcul d'instal·lacions amb una reducció de fins al 77% sobre el seu preu de venda. Entra aquí per conèixer els avantatges del portal Toolbox.
  • Descompte a l'actualització d'aplicacions CYPE: En el mateix web pots, si has adquirit les aplicacions CYPE o els seus Packs Complets en la seva versió 2018, actualitzar totes les teves eines a l'última versió a un preu més reduït que el de mercat.

ENGINYERSGI vol ajudar-te en el teu desenvolupament professional. Aprofita aquests avantatges i envolta't de bones eines de treball.