COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Cursos i Jornades - VIDEOCONFERÈNCIA V008/2020: TAULES I GRÀFICS DINÀMICS AMB POWERQUERY I POWERPIVOT. EXCEL AVANÇAT- VIDEOCONFERÈNCIA

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Cursos i Jornades

TAULES I GRÀFICS DINÀMICS AMB POWERQUERY I POWERPIVOT. EXCEL AVANÇAT- VIDEOCONFERÈNCIA

Objectiu

Fins a la versió 2013 d'Excel, es disposaven d'una eina fonamental pels càlculs a partir de dades que era la taula dinàmica. A partir d'aquesta versió, Excel ens ofereix dues eines molt més potents per a la gestió de dades que són: PowerQuery i PowerPivot. En aquest curs s’estudiarà en profunditat el maneig de les taules i els gràfics dinàmics a més del maneig de les noves eines de gestió de taules: PowerQuery i PowerPivot. El vídeo amb la presentació del curs es troba a: https://www.youtube.com/watch?v=48WvsfscxK0&feature=youtu.be Tot i que el vídeo especifica una durada de 20 hores, aquest curs, de 12 hores, veurà els mateixos punts que s’expliquen al vídeo.

Imparteix

[No Consta]

Dirigit A

Qualsevol persona que dediqui part del seu temps de feina a la obtenció d’indicadors a partir de dades, principalment en departaments com: Finances. Compres. Fabricació. Enginyeria. Operacions. RRHH. Etc.

Dades del Curs

Data des de:
 19/10/2020
fins a:
 23/10/2020
Lloc:
 [No Consta]
Horari:
 19, 21 i 23 d'octubre de les 9.30 a les 13.30 h
Hores lectives:
 12
Hores pràctiques:
 12
Aforament màxim:
 25
Aforament mínim:
 10
TOTAL INSCRITS:
 0
TOTAL ESPERA:
 0

Matrícula

Col·legiat:
135,00€
Aturat ENGINYERSGI:
135,00€
Extern:
185,00€

Observacions

ORGANITZAT PER ENGINYERS TARRAGONA On line streaming. Permet la retransmissió en directe del curs a través de l'aula virtual amb la plataforma CISCO WEBEX.Es podrà realitzar des del lloc que desitgi, amb ordinador, mòbil o tablet, i fer el seguiment del curs en directe amb el professor/a, participar en la resolució dels exercicis, preguntar els dubtes in situ, escoltar les consultes dels altres assistents i seguir les anotacions del professor/a a la pissarra.


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST