COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Cursos i Jornades - VIDEOCONFERÈNCIA V034/2021: ABASTAMENT I XARXES GENERALS D'AIGUA CONTRA INCENDIS

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Cursos i Jornades

ABASTAMENT I XARXES GENERALS D'AIGUA CONTRA INCENDIS

Objectiu

L'aigua, dolça o salada, és un element bàsic per a la protecció contra incendis. El seu emmagatzematge, energització, transport i aplicació requereix tenir uns coneixements d'hidràulica per a ser aplicats al disseny de les instal·lacions que la utilitzen.

Els reglaments existents a nivell espanyol i europeu marquen les directrius sota les quals executar les instal·lacions definides al seu torn en les normes corresponents.

El curs que es proposa permetrà conèixer els sistemes de protecció contra incendis que utilitzen l'aigua indicant quins reglaments i normes són aplicables i com dissenyar les instal·lacions perquè s'ajustin als requeriments establerts. Finalment alguns exemples permetran introduir-nos en el món de l'enginyeria de la protecció contra incendis referida als proveïments i xarxes generals contra incendis.

Imparteix

[No Consta]

Dirigit A

Enginyers projectistes i personal tècnic d’empreses instal·ladores i mantenidores d’instal·lacions de protecció contra incendis.

Dades del Curs

Data des de:
 18/05/2021
fins a:
 20/05/2021
Lloc:
 VIDEOCONFERÈNCIA
Horari:
 18 i 20 de maig (dimarts i dijous) De les 9.30 a les 13.30 hores
Hores lectives:
 8
Hores pràctiques:
 0
Aforament màxim:
 25
Aforament mínim:
 10
TOTAL INSCRITS:
 0
TOTAL ESPERA:
 0

Matrícula

Col·legiat:
150,00€
Aturat ENGINYERSGI:
115,00€
Extern:
205,00€

Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST