COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Cursos i Jornades - VIDEOCONFERÈNCIA V042/2021: MANTENIMENT D'INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Cursos i Jornades

MANTENIMENT D'INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES

Objectiu

El curs exposa, des del punt de vista tècnic i de gestió dels aspectes més rellevants que ha de considerar-se en un adequat manteniment en les instal·lacions elèctriques, atenent a criteris de seguretat, fiabilitat i eficiència en la conservació i explotació de les instal·lacions, tot això des d'una perspectiva eminentment pràctica.

El Manteniment de les instal·lacions elèctriques ofereix singularitats enfront d'altres sistemes: són instal·lacions que presenten un risc, el que implica un adequat manteniment dels elements de protecció, però a més el funcionament de la majoria dels equips depèn de la fiabilitat de subministrament elèctric, de manera que un error en aquest tipus de les instal·lacions, elèctriques comportarà importants conseqüències derivades en altres sistemes. El curs ha de permetre als assistents, l'adquisició dels coneixements suficients per preparar i gestionar el pla de manteniment elèctric, tant d'instal·lacions d'AT, com de BT.

Imparteix

[No Consta]

Dirigit A

Tècnics i responsables de Manteniment, tant per als que desenvolupen funcions de manteniment elèctric i desitgen actualitzar coneixements, com per als qui tinguin interès a iniciar-se en l'especialitat de les instal·lacions elèctriques. S'inclouen especialment aspectes d'organització i reglamentaris de manera que també pot ser d'interès per als que no exerceixin directament les funcions de manteniment d'instal·lacions elèctriques, però sí que necessiten controlar-les.

Dades del Curs

Data des de:
 16/06/2021
fins a:
 17/06/2021
Lloc:
 VIDEOCONFERÈNCIA
Horari:
 16 i 17 de juny De les 15.30 a les 19.30 hores
Hores lectives:
 0
Hores pràctiques:
 0
Aforament màxim:
 25
Aforament mínim:
 6
TOTAL INSCRITS:
 0
TOTAL ESPERA:
 0

Matrícula

Col·legiat:
160,00€
Aturat ENGINYERSGI:
145,00€
Extern:
215,00€

Observacions

Curs organitzat per enginyers TARRAGONA


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST