COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Cursos i Jornades - CURSOS C008/2018: INICIACIÓ A LA METODOLOGIA BIM ENFOCAT A L'INTERVENCIÓ DE L'ENGINYER AMB PROJECTE AMB REVIT

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Cursos i Jornades

En cas de problemes amb el navegador utilitzat a l'hora de fer la inscripció, cal utilitzar-ne un altre (darrerament s'ha actualitzat versió d'Explorer i s'ha detectat que aquest dóna molts errors)

INICIACIÓ A LA METODOLOGIA BIM ENFOCAT A L'INTERVENCIÓ DE L'ENGINYER AMB PROJECTE AMB REVIT

Objectiu

Es tracta d'una sèrie de jornades formatives que facin des d'un punt de vista pràctic entendre i buscar les aplicacions dins del desenvolupament de l'activitat dels enginyers i adquirir capacitacions bàsiques per incorporar fluxos BIM a les seves activitats diàries dins de l'exercici de la seva professió.

Imparteix

[No Consta]

Dirigit A

Aquesta formació va dirigida a Enginyers o qualsevol tècnic que desenvolupi la seva activitat en el camp del desenvolupament de projectes, parcial o totalment i necessiti o estimi oportú donar els seus primers passos en la metodologia BIM, "Building InformationModeling".

Dades del Curs

Data des de:
 11/02/2019
fins a:
 08/04/2019
Lloc:
 Aulari ENGINYERS GI
Horari:
 dilluns de 15: 00 a 19:00 hores
Hores lectives:
 32
Hores pràctiques:
 0
Aforament màxim:
 20
Aforament mínim:
 10
TOTAL INSCRITS:
 0
TOTAL ESPERA:
 0

Matrícula

Col·legiat:
375,00€
Aturat ENGINYERSGI:
250,00€
Extern:
480,00€

Observacions

S'ha de portar portàtil i els requisits míims són:
https://knowledge.autodesk.com/es/support/revit-products/learn-explore/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/ESP/System-requirements-for-Autodesk-Revit-2018-products.html.
La documentación de la formación se entregará a través del CAMPUS Virtual de Seys.


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST