COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Cursos i Jornades - ON LINE O003/2018: CURS ON LINE D'INSTAL·LACIONS DE PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Cursos i Jornades

En cas de problemes amb el navegador utilitzat a l'hora de fer la inscripció, cal utilitzar-ne un altre (darrerament s'ha actualitzat versió d'Explorer i s'ha detectat que aquest dóna molts errors)

CURS ON LINE D'INSTAL·LACIONS DE PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS

Objectiu

la formació d'una base sòlida de coneixement del marc legal i els sistemes de protecció passiva i activa contra incendis, sempre des del punt de vista de les necessitats del tècnic redactor del projecte.

Imparteix

Ponent:
BLANCO OCAÑA, Rafael

Dirigit A

enginyers, arquitectes, arquitectes tècnics i professionals afins

Dades del Curs

Data des de:
 22/01/2019
fins a:
 19/02/2019
Lloc:
 ON LINE
Horari:
 4 setmanes durada
Hores lectives:
 80
Hores pràctiques:
 0
Aforament màxim:
 20
Aforament mínim:
 1
TOTAL INSCRITS:
 4
TOTAL ESPERA:
 0

Matrícula

Col·legiat:
190,00€
Aturat ENGINYERSGI:
150,00€
Extern:
250,00€

Observacions

S'inclouen en est curso capítols dedicats als fonaments de la protecció contra incendis i càlculs hidràulics, la naturalesa del foc, el marc legal existent, sistemes de protecció activa i passiva, i casos pràctics extrets de la pràctica real (projecte de protecció contra incendis d'edifici d'habitatges amb garatge i projecte de protecció contra incendis de nau industrial).


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST