COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Cursos i Jornades - CURSOS C012/2018: FACTURACIÓ ELÈCTRICA

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Cursos i Jornades

En cas de problemes amb el navegador utilitzat a l'hora de fer la inscripció, cal utilitzar-ne un altre (darrerament s'ha actualitzat versió d'Explorer i s'ha detectat que aquest dóna molts errors)

FACTURACIÓ ELÈCTRICA

Objectiu

formar a "gestors energètics" en l'especialitat de la contractació elèctrica. El curs pretén aprofundir en les diferents modalitats de factures elèctriques, tant domèstiques (serveis comuns ’edificis)
com comercials, terciaris i industrials.
Els alumnes adquiriran tots els coneixements necessaris per tal d'entendre i desgranar matemàticament qualsevol factura elèctrica, podent determinar i optimitzar l'adequació o no de nous conceptes de facturació per tal d'obtenir un estalvi en la factura elèctrica. Podran assessorar i optimitzar la factura elèctrica de qualsevol client amb estalvis coneguts.

Imparteix

Ponent:
RAMIREZ GUASH, Joan

Dirigit A

a professionals que es vulguin dedicar o aprofundir en l'assessorament energètic, tècnics de reducció de costos, instal·ladors, enginyers, administradors de finques, etc.

Dades del Curs

Data des de:
 03/04/2019
fins a:
 03/04/2019
Lloc:
 aulari ENGINYERS.GI
Horari:
 De 9:00 a 13:00h i de 14:00 a 18:00 h
Hores lectives:
 8
Hores pràctiques:
 0
Aforament màxim:
 20
Aforament mínim:
 8

Matrícula

Col·legiat:
110,00€
Aturat ENGINYERSGI:
60,00€
Extern:
250,00€

Observacions

La factura elèctrica es basa en un mercat lliure, on les opcions de contractació depenen de contractes
bilaterals entre el client i 'empresa comercialitzadora. Les tarifes elèctriques a contractar són moltes, així com les diferents opcions de càlcul del terme de potència i d'energia.
S'ha modificat la forma de calcular el preu de l'electricitat, i molts usuaris tenen contractes que no s'adeqüen en absolut a les seves necessitats de potència i de consum, fent quasi obligat la seva revisió i anàlisi per part d'experts independents a qualsevol comercialitzadora (els gestors energètics independents).
Col·legiats TEG, mateix preu que col·legiat


Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST