COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA - Cursos i Jornades - VIDEOCONFERÈNCIA V010/2021: SOCIAL MEDIA: ANÀLISI, CONTROL I INVERSIÓ

Col.legi d´Enginyers Técnics Industrials de Girona

Tornar al Menú

Cursos i Jornades

En cas de problemes amb el navegador utilitzat a l'hora de fer la inscripció, cal utilitzar-ne un altre (darrerament s'ha actualitzat versió d'Explorer i s'ha detectat que aquest dóna molts errors)

Els camps marcats amb * són obligatoris

Dades del sol·licitant

Atenció: Les tarifes dels esdeveniments poden variar per als Col·legiats, per la qual cosa si és vostè un Col·legiat, accedeixi a la web amb el seu usuari i la seva contrasenya abans de continuar.


*

*

*

: *

*

*

*

SOL·LICITA la seva inscripció en el CURS (Expte. V010/2021)

"SOCIAL MEDIA: ANÀLISI, CONTROL I INVERSIÓ"


que comença el dia 06/04/2021 i finalitza el dia 20/04/2021.

La matrícula són 75 euros.

Aquetsa sol·licitud és provisional i no serà definitiva fins que vostè no rebi la confirmació del Col·legi per correu electrònic.
D'altra banda, li informem que les inscripcions dels col·legiats del ENGINYERSGI als Cursos i Jornades prevalen sobre la de qualsevol altra persona aliena al nostre col·lectiu.

 

                 

Col·legi d'Enginyers Graduats I Enginyers Tècnics Industrials de Girona C/ Barcelona, 33, 1r 17002 Girona Tel. 972 207 444 cetig@cetig.cat Avís Legal


Desarrollado por ATTEST