Descomptes del 50% per a col·legiats i col·legiades al mirador Unlimited Barcelona

Descomptes del 50% per a col·legiats i col·legiades al mirador Unlimited Barcelona

EnginyersGi ha arribat a un acord amb el mirador Unlimited Barcelona gràcies al qual tots els col·legiats i col·legiades que s'identifiquin com a tals tindran un descompte del 50% a l'accedir als serveis d'aquest espai panoràmic 360°.

Actualment, entre els serveis d'aquest local destaca la visita durant el dia per 12€, accés amb consumició durant la caiguda del sol per 22?€, i entrada nocturna amb consumició per 24€. Amb l'acord entre ambdues entitats, els membres d'EnginyersGi pagaran la meitat sobre aquests preus.

Unlimited Barcelona és el primer mirador urbà de la ciutat de Barcelona, situat a 70 metres d'alçada i al cor de la Ciutat Comtal separant l'Eixample de l'antiga Barcelona. Amb vistes panoràmiques de 360 º sobre la ciutat es pot veure, gaudir i sentir-se en contacte amb la bellesa i l'encant de la ciutat comtal, podent veure els quatre punts cardinals i el paisatge que el conforma.

Unlimited Barcelona es troba Ubicat a la Torre Urquinaona. Agafa el seu nom per la plaça on la va construir l'arquitecte Antoni Bonet entre el 1968 i el 1970. Té 22 pisos i s'aixeca sobre una planta octogonal que aprofita tot l'espai disponible al xamfrà. Destaca per les formes prismàtiques, amb acabats en vidre i ceràmica de color fosc. Bonet va escollir aquesta tonalitat per ser resistent a la contaminació urbana i al pas del temps.

A la rehabilitació d'aquest mirador es van cobrir les parets amb plafons rovellats de la mateixa mida que la ceràmica de la façana, com a homenatge a l'arquitecte.

Font: unlimited Barcelona