“Introducció a la Ciutadania: Formació en Intel·ligència Artificial per a tothom”

“Introducció a la Ciutadania: Formació en Intel·ligència Artificial per a tothom”

La Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, organitza el proper 15 de desembre a les 18hs a la seu de l’Associació (seu ICAB) una conferència en format presencial amb el títol: “Introducció a la CiutadanIA: Formació en Intel·ligència Artificial per a tothom”.

CiutadanIA és un curs online de divulgació de la intel·ligència artificial desenvolupat per les expertes d'IDEAI-UPC per encàrrec de l'estratègia d’Intel·ligència artificial del govern de la Generalitat de Catalunya que recentment ha rebut el 2n premi de divulgació de la IA de l'Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial. De la mà d'una nena "I"nnovadora, "CAT"alana i entusiasmada per la "IA", Icàtia, el curs t'endinsa en la societat digital, els ODS i el rol que hi juga la IA des de les diferents vessants, tot desvetllant, des d’una perspectiva ètica, els misteris, potencialitats i limitacions d'una disciplina que es troba actualment al centre de la transformació digital.

 

No calen coneixements tecnològics per fer aquest curs i et donarà criteris per desenvolupar una relació amable i segura amb la IA que t’envolta. A més, si ets docent del sistema català et serà reconegut com a formació permanent. 

Programa

    18:00h. Benvinguda a càrrec de Núria Carrera, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat.

 18:05h. Conferència: “Introducció a CiutadanIA: Formació en Intel·ligència Artificial per a tothom" a   càrrec de Karina     Gibert, catedràtica de la UPC i directora del Centre de Recerca intel·ligent Data Science   and Artificial Intelligence.

 

19:30h.  Cloenda a càrrec de Núria Carrera, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat.

Modalitat: presencial

Inscripcions: intercat@icab.cat

Data: 15 de desembre de 2022

Hora: 18 hores

Lloc: Seu Associació (seu ICAB, Mallorca núm. 283, aula 63, 6a planta)

Font: LaIntercol·legial