Lliurament Premis PRL - 14 Edició

Lliurament Premis PRL - 14 Edició

La catorzena edició el Premi de Prevenció de Riscos Laborals reconeix a l’empresa d’alimentació Frit Ravich i a l'Enginyera Tècnica Industrial Glòria Reixach Coll, la primera dona que rep el reconeixement com a professional.

 

Frit Ravich és una companyia familiar, de segona generació, amb un model de negoci dual basat en l’elaboració i distribució dels seus productes i de les principals marques nacionals i internacionals. Amb seu a Maçanet de la Selva, la companyia recentment ha celebrat 60 anys de trajectòria, en els que s’ha consolidat com a referent nacional en l’elaboració de Patates Fregides, Snacks i Fruits Secs, així com líder en la distribució de marques externes, amb més de 4.000 referències. Des de la seva fundació el 1963, la companyia ha crescut de manera sostinguda, aconseguint una facturació rècord de 262 milions el 2022. Present a 38 delegacions i amb un equip de més de 1.000 professionals, la companyia atén més de 50.000 punts de venda setmanalment i gestiona 3.700 comandes cada dia. L’objectiu de Frit Ravich és continuar diversificant l’oferta per respondre a les necessitats i requisits dels consumidors, així com oferir el millor servei als clients gràcies a les inversions en innovació i noves tecnologies.

 

El motiu del reconeixement del premi de Prevenció de Riscos Laborals són les seves bones pràctiques en aquest camp, com la integració de la seguretat a tots els nivells de l'organització, la formació continuada de tots els treballadors, el compliment de tota la normativa d'aplicació, tant laboral com industrial, i sobretot pel benestar de totes les persones que formen part de l'equip. Ha recollit el premi Josep Maria Viader, president i fundador de Frit Ravich.

 

 

Pel que fa al premi que es lliura amb la col·laboració de MUPITI a l’enginyer/a que hagi destacat per la seva labor en el camp de la prevenció de riscos laborals s’ha concedit a Glòria Reixach Coll, actual gerent de la delegació de Girona de Spactiva, empresa de servei de prevenció aliè. És Enginyera Tècnica Industrial Química i té un Màster en Prevenció de Riscos Laborals amb les diferents especialitats d’Ergonomia i Psicosociologia Aplicada, Seguretat i Higiene Industrial. Reixach compta amb més de 24 anys d’experiència en l’àmbit de la prevenció de riscos laborals i ha treballat amb empreses de diferents sectors com l’industrial, els serveis, la construcció o el comerç. També té experiència en la formació per assessorar a empreses en la correcta aplicació de la prevenció de riscos laborals.

 

 

Visualitzeu l'acte d'entrega al nostre canal de YouTube