Premis PRL 2018. Novena edició

Cafès Cornellà - Jaume Ferrer

 

L'empresa Cafès Cornellà ha estat guardonada amb el Premi de Prevenció de Riscos Laborals que concedeix anualment el Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona. El reconeixement vol distingir les bones pràctiques en prevenció de riscos laborals per part d'aquesta empresa dedicada al cafè. Pere Cornellà, gerent i propietari de l'empresa ha recollit el guardó de mans de Marta Casacuberta, directora dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona, que ha presidit l'acte.

Cafès Cornellà
Cafès Cornellà
 disposa d'un centre producció de 2.000 metres quadrats, situat a Fornells de la Selva. Els seus processos de producció estan totalment automatitzats: torrefacció, mescles i envasat al buit de tots els seus productes. Compta amb una plantilla de 30 treballadors, una facturació de sis milions d'euros i una producció anual de 900 tones, que representen uns 25 milions de tasses. Amb oficines a Girona, Barcelona i Madrid, Cafès Cornellà exporta a més de 12 països.

Jaume Ferrer, nou premi de Prevenció de Riscos Laborals - MUPITI
Aquest any s'ha concedit un nou premi, en aquest cas a un enginyer que hagi destacat per la seva labor en el camp de la prevenció de riscos laborals. La distinció compta amb la col·laboració de MUPITI, la mútua de previsió social de pèrits i enginyers tècnics industrials.

En aquesta ocasió el premi s'ha concedit a Jaume Ferrer, un enginyer tècnic industrial que es va formar en el camp de la prevenció de riscos laborals mitjançant els cursos que va organitzar el col·legi. Va cursar la formació intermèdia de 300 hores i posteriorment la continuació de 300 hores més fins a obtenir el títol de tècnic superior en PRL en l'especialitat de seguretat. Més endavant va especialitzar-se en higiene industrial i ergonomia i psicosociologia. Inicialment, es va incorporar a ENDESA Distribución Eléctrica a la zona de Girona com a tècnic de prevenció de riscos, i en l'actualitat és membre del servei de prevenció mancomunat d'ENDESA i també coordinador de l'estat Espanyol per a la redacció de diversos documents, procediments i presentacions.

Segell acreditatiu
Els guanyadors d'enguany podran utilitzar en les seves comunicacions un segell acreditatiu del Premi de Prevenció de Riscos Laborals. L'objectiu d'aquest segell és donar visibilitat a la tasca preventiva per evitar la sinistralitat i els incidents laborals.

Galeria d'imatges