Formació

C O N S U L T A     L ' O F E R T A     F O R M A T I V A

 

És objectiu del col·legi promoure la formació continuada dels col·legiats, en aquest sentit s'organitzen activitats de caràcter formatiu i informatiu sobre temàtiques molt diverses per tal de millorar i actualitzar els coneixements de les persones col·legiades i així créixer en competències.

Les actuacions són realitzades directament des del Col·legi o conjuntament amb altres entitats. Les persones col·legiades disposen de descomptes a entitats i universitats on el Col·legi ha formalitzat un  conveni de col·laboració.

 

 

Accedeix a la formació programada per

 

 

 

 

 

Accedeix també a consultar  la formació on line del COGITI  

En aquest espai trobaràs dos apartats: 

Consulta el programa de beques COGITI 

 

 

 

 

 

 

 

El portal INGENIEROS FORMACIÓN presenta un programa formatiu en modalitat teleformació.

 

Objectius del programa

Augmentar la competitivitat del col·lectiu d'enginyers graduats i enginyers tècnics industrials i resta de treballadors del sector de les empreses d'enginyeria i oficines d'estudis tècnics.

 

Adreçat a:

  • Treballadors per compte d'altri que exerceixin la seva tasca professional en una empresa inclosa en el Conveni col·lectiu del sector d'empreses d'enginyeria i oficines d'estudis tècnics.
  • Treballadors per compte propi que estiguin d'alta en el Règim especial de treballadors Autònoms (RETA) o que siguin mutualistes (MUPITI,...) independentment de l'activitat que exerceixin
  • Aturats

Consulteu l'oferta formativa

 

 

Accedeix a altres entitats amb formacions d'interès pel col·lectiu