Premis Manel Xifra Boada

El Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona i COMEXI GRUP consideren que el factor humà és vital pel desenvolupament tècnic, tecnològic i econòmic del país.

 

A l'any 2005 es van crear els Premis Manel Xifra Boada amb l'objectiu de fomentar i divulgar l'enginyeria, premiant la millor trajectòria professional i la transmissió del coneixement tècnic i tecnològic.

I com a projeccció del futur de l'enginyeria, és reconeix als guardonats pel Patronat de l'Escola Politècnica Superior de la UdG pel millor projecte final de carrera.

 

A partir de l'any 2015 s'obre una nova candidatura premiant a Grups de Recerca.

 

 guardó dels premis

 

 

 

 

 

PREMIATS MXB

 

 

TRAJÈCTORIA PROFESSIONAL

Narcís Bartina, a títol postum Josep Ribas, Pere Bech, Joan Arimany, Josep Oller, Josep Sallent, Josep Viñas, Antoni Cabarrocas, Josep Juliol, Martirià Butinyà, Jordi Frigolé, Joan Vidal, Josep Bosch, Josep Serra, Josep Arnau, Joaquim Lleal i Josep Palau

 

TRANSFERÈNCIA CIENTIFICOTÈCNICA

Elvira Carlas, Rafael Pous, Eudald Carbonell, Andreu Mas-Colell, Programa Quèquicom del Canal33, Peter Balsells, Societat Catalana de Tecnologia, Josep Amat, Carles Riba, Universitat de Girona, Joan Majó, Pedro Miguel Etxenike, Joan Peracaula, Eduard Punset, Gabriel Ferraté Jorge Wagensberg i a títol postum, Manel Xifra Boada.

 

 

GRUPS DE RECERCA APLICADA/CENTRE TECNOLÒGIC

AMADE - Anàlisi i Materials Avançats per al Disseny Estructural,Ciències Fotòniques, Sincrotró Alba, el Centre CIT-UPC, l’Institut Vicorob de la UdG, Eurecat i Fundació CIM

les edicions dels Premis a dia d'avui han estat  les següents: