Empresa amiga

Agrienergia

Som productors, distribuïdors i comercialitzadors d'energia elèctrica 100% renovable, fomentem l'ús responsable dels recursos energètics locals.  Acompanyem als nostres clients com el seu proveïdor energètic de solucions d'optimització, estalvi i eficiència, autoconsum, gas natural i mobilitat sostenible. Realitzem estudis tècnics d'energia solar fotovoltaica, muntem i gestionem instal·lacions d'autoconsum, tant individuals com col·lectives per aconseguir una inversió justa i eficient

 

Bassols Energia

A Bassols Energia comercialitzem energia tant per a particulars com per a negocis, petites i mitjanes empreses i grans indústries. Treballem per a tu i per a la teva empresa i t'oferim serveis allò on estiguis.

 

 

CECAM

Centre dedicat al control de qualitat en processos d'edificació i de producció en camps diversos d'activitat. Edicificació, obra civi i medi ambient.

HITACHI

A Hitachi portem des de 1952 fidels a la visió de combinar tradició i innovació. Dissenyem solucions integrals de calefacció i refrigeració amb l'objectiu de promoure el benestar i la sostenibilitat per a així millorar la qualitat de vida de les persones.

 

KPSDRONS

Som una empresa dedicada a oferir serveis tècnics amb drons, especialitzats en inspeccions industrials, termografia, topografia i agricultura de precisió. Els nostres equips són de primer nivell per donar els millors resultats.

Girofoc

Empresa de més de20 anys que es dediquen a la instal·lació, subministrament i manteniment d’aparells, equips i sistemes de protecció contra incendis a tot tipus de clients (empreses, comunitats de veïns, centres esportius o socials, restaurants, hotels, etc.)  garantint el millor servei i assessorament per complir amb la normativa vigent.

Groupe Atlantic

Dins de Groupe Atlantic, les marques ACV-YGNIS estan especialitzades a desenvolupar solucions innovadores, eficients i fiables per grans instal·lacions centralitzades d'ACS i calefacció.

 

 

REHAU

Marca prèmium de solucions basades en polímers, líder internacional en les àrees de la Construcció, l'Automoció i la Indústria.
Aporta solucions sostenibles per a la construcció ecoeficient, l'ús de les energies renovables i la gestió de les aigües, per a la mobilitat i el Future Living que permetran afrontar els desafiaments ecològics i econòmics del demà. Més informació a fontaneria.climatizacion@rehau.com  

 

 

2PE FONAMENTS EN PETITS ESPAIS

Assessorament sobre el disseny, càlcul i dimensionat de la fonamentació especial.