Empresa amiga

Agrienergia

Som productors, distribuïdors i comercialitzadors d'energia elèctrica 100% renovable, fomentem l'ús responsable dels recursos energètics locals.  Acompanyem als nostres clients com el seu proveïdor energètic de solucions d'optimització, estalvi i eficiència, autoconsum, gas natural i mobilitat sostenible. Realitzem estudis tècnics d'energia solar fotovoltaica, muntem i gestionem instal·lacions d'autoconsum, tant individuals com col·lectives per aconseguir una inversió justa i eficient

 

Bassols Energia

A Bassols Energia comercialitzem energia tant per a particulars com per a negocis, petites i mitjanes empreses i grans indústries. Treballem per a tu i per a la teva empresa i t'oferim serveis allò on estiguis.

 

 

CECAM

Centre dedicat al control de qualitat en processos d'edificació i de producció en camps diversos d'activitat. Edicificació, obra civi i medi ambient.

CONEIX

ERP  enfocat a la millora de la gestió de les empreses, sobretot les que treballen per projectes. Són clients nostres enginyeries i despatxos d’arquitectura perquè és el nostre gremi i parlem entre iguals. Optimitza el teu temps i permet gestionar amb èxit qualsevol empresa que treballi per projectes, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Una plataforma de gestió empresarial, que s’adapta a la forma en què gestiones el teu negoci. La seva estructura de mòduls permet aplicar-ho a tota l’empresa o a només algunes àrees funcionals.

 

 

KPSDRONS

Som una empresa dedicada a oferir serveis tècnics amb drons, especialitzats en inspeccions industrials, termografia, topografia i agricultura de precisió. Els nostres equips són de primer nivell per donar els millors resultats.

Girofoc

Empresa de més de20 anys que es dediquen a la instal·lació, subministrament i manteniment d’aparells, equips i sistemes de protecció contra incendis a tot tipus de clients (empreses, comunitats de veïns, centres esportius o socials, restaurants, hotels, etc.)  garantint el millor servei i assessorament per complir amb la normativa vigent.

Groupe Atlantic

Dins de Groupe Atlantic, les marques ACV-YGNIS estan especialitzades a desenvolupar solucions innovadores, eficients i fiables per grans instal·lacions centralitzades d'ACS i calefacció.

 

 

 

2PE FONAMENTS EN PETITS ESPAIS

Assessorament sobre el disseny, càlcul i dimensionat de la fonamentació especial.