Política de privacitat

Política de privacidad

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable: COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA

Finalitat: Informar-lo sobre els serveis publicats en la nostra web

Legitimació: per consentiment de l'interessat

Termini de conservació: el legalment establert

Destinataris: Se cediran a les entitats necessàries per a la prestació del serveis contractats o per obligació legal.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

 

Ubicació: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en l'apartat AVÍS LEGAL situat en aquesta mateixa web

 

 

Responsable:

Titular: COL·LEGI D'ENGINYERS  TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA

C.I.F: Q6755299B

Domicili social: Carrer Barcelona, 33 - 17002 - GIRONA  (GIRONA)

E-mail: cetig@cetig.cat

Telèfon: 972207444

Delegat de protecció de dades: jcasadevall@advocatspontdepedra.cat

 

COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA és el responsable del tractament de les dades personals i els informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (*GDPR), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

 

 

Finalitat del tractament:

- La prestació dels nostres serveis relacionats amb els serveis col·legials propis de l’entitat

- Enviament de comunicacions (butlletins informatius, cursos de formació, esdeveniments, etc.)

- Publicació d’ofertes de feina i gestió de currículums per a les vacants del propi col·legi

- Donar resposta a les sol·licituds d'informació que ens faci arribar a través dels formularis de contacte

Les dades personals que l'Usuari de la nostra web ens facilita mitjançant els formularis i funcionalitats habilitades en aquesta, seran tractats amb caràcter general amb la finalitat de facilitar la informació sol·licitada pels Usuaris, atendre les seves consultes o sol·licituds, així com amb qualsevol altra finalitat a la qual es refereixin els formularis i funcionalitats ofertes a cada moment a través de la web.

 

Legitimació:

COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA, tractarà les dades personals facilitades pel propi interessat per a donar resposta a la seva sol·licitud d'informació, o per a la prestació del servei sol·licitat, mitjançant el consentiment de l'interessat, per contracte o per obligació legal. L'usuari té dret a retirar el consentiment prestat en qualsevol moment.

La base legal dels tractaments és el consentiment atorgat pels Usuaris prestat mitjançant l'acceptació de la present Política de Privacitat i les caselles corresponents.

 

Criteris de conservació de les dades:

Es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total d'aquestes.

 

Destinataris:

COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA cedirà dades personals al Consell de Col·legis d’Enginyers  Tècnics Industrials de Catalunya, al Consejo General de Graduados en Ingeniería rama industrial e Ingenieros Técnicos Industriales de España i a les entitats necessàries per a la prestació dels serveis contractats, o en cas d’obligació legal. En aquests casos, ens assegurem que els destinataris respecten la confidencialitat i compten amb les mesures adequades per a protegir les dades personals.

Els proveïdors de serveis externs amb els quals COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA treballa, poden tenir accés a dades per a proporcionar els serveis corresponents, no obstant això, no usen aquesta informació per a finalitats pròpies o per a cessió a tercers.

 

Drets que assisteixen a l'Interessat:

- Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

- Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.

- Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

 

Dades de contacte del Responsable del Tractament, per a exercir els seus drets:

Titular: COL·LEGI D'ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE GIRONA

C.I.F: Q6755299B

Domicili social: Carrer Barcelona, 33 - 17002 - GIRONA (GIRONA)

E-mail: cetig@cetig.cat

Telèfon: 972207444

Delegat de Protecció de Dades

Pot posar-se en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades en el següent correu jcasadevall@advocatspontdepedra.cat