Tercer concurs de narrativa curta ENGINYERSGI

David Vilà guanyador del 3r concurs de narrativa d'ENGINYERS GI. Aïna Bosch, Agnès Fabrellas i Aniol Vernis, han estat reconeguts amb un accèssit pels seus relats.

David Vilà, que es va presentar al concurs amb el pseudònim Víctor Català, és l'autor del relat "Un arbre del bosc". Es dóna la circumstància que ell mateix ja va guanyar la primera edició del concurs, celebrat l'any 2018, amb l'escrit "Felicitats per l'ascens".

El guanyador del concurs obtindrà un lot de llibres format per novetats editorials d'aquest 2020, triats pel llibreter Guillem Terribas de la LLibreria22: "La Font i els dies" de M. Mercè Cuartiella, de Brau edicions; "El cine que ens va obrir els ulls", de Gemma Nierga i Jaume Figueras, editat per Rosa dels Vents; i "Memòria Vintage", de Vicenc Pagès Jordà de l'editorial Empúries.

També hi ha hagut tres accèssits:

El primer accèssit és per Aïna Bosch, que es va presentar amb el pseudònim Fent i desfent, autora de "Sor-pre-sa", i que rebrà com a premi el llibre "Josep Pla: sis amics i una amant" de Xavier Febrès. El segon accèssit és per Agnès Fabrellas, que sota el pseudònim de La Tieta, va presentar l'escrit "Els Malsons dels Quadres" i que rebrà com a premi el llibre "La copa de Caldes" de Mateu CiuranaFinalment el tercer accèssit és per Aniol Vernis, que sota el pseudònim de Jim Lovell, és l'autor de "The PPP in the space", i que rebrà com a premi el llibre "Memòria Vintage, de l'home a la lluna a Pulp fiction" de Vicenç Pagès.

El 3r concurs de narrativa curta està obert a col·legiats i familiars, i és de temàtica lliure, però ha d'incloure algun tema relacionat amb l'enginyeria i la tècnica.