BIMETICA

L'empresa Bimetica, especialitzada en la tecnologia Building Information Modeling (BIM), ha signat un conveni de col·laboració amb els 6 Col·legis de l'Enginyeria Tècnica Industrials de Catalunya .

Gràcies a aquest acord, els col·legiats teniu accés a una biblioteca amb elements BIM de manera gratuïta.

Per conèixer com funciona aquesta ports consultar  aquest webinar. que es va desenvolupar al col·legi de BCN.

El  Col·legi de BCN ha estat el dinamitzador de l'acord amb Bimetica. El principal fruit del conveni és el desenvolupament d'una Biblioteca BIM amb 100 elements genèrics desenvolupats amb el software Revit a partir de la versió 2019. També s'aporten els arxius nadius i la seva exportació a format IFC. El resultat és un espai d'accés lliure i gratuït per a col·legiats.

BIM (Building Information Modeling) és la metodologia que millora la gestió d'informació dels processos constructius en les seves fases de disseny, execució i manteniment d'un projecte.

Posem a la teva disposició una sèrie de productes amb els quals, un cop registrat, podràs:

  • Descarregar els productes en format Revit®, Archicad® , IFC® , etc.
  • Descarregar catàlegs i manuals.

El grup de treball que ha consensuat els elements triats ha estat format, en representació dels col·legiats de enginyers BCN per Jordi Cañas, Eduard Romero i Xavier Soler; en representació del Col·legi, per Xavier Urbano, Jordi Segura i David Jiménez; i en representació de Bimetica, per Pablo Callegaris i Cristóbal Bernal.